• Dimnikarska služba
  • Koristne informacije_a
  • O podjetju
  • Aktualno
  • Prvi pregled
  • Storitve

Dimnikarske storitve izvajamo na območju občin: Kranjska Gora, Jesenice, Žirovnica, Radovljica, Bled, Gorje, Bohinj, Naklo, Tržič, Kranj, Preddvor, Jezersko, Šenčur, Cerklje na Gorenjskem, Vodice, Medvode, Škofja Loka, Mengeš, Komenda in Trzin.

Navodila za uporabo Dis Web aplikacije


Na spletni strani   www.dimnikarstvo.si    v desnem zgornjem kotu poiščete zavihek DIS Web.
Ko  z miško kliknete nanj, se vam odpre stran, na kateri se vpišete v sistem s pridobljenim uporabniškim imenom in geslom.
Če še nimate podatkov za dostop in bi  želeli aplikacijo uporabljati, se pod oknom  ''Prijavi se'', nahaja povezava do vloge, s katero pridobite uporabniško ime in geslo.
Po vpisu v aplikacijo se vam odpre okno planirani obiski, v katerem lahko vidite, v katerem obdobju vas bo obiskal sodelavec, s kakšnim namenom in na katerem naslovu.
Na skrajni levi se vam pod zavihkom ''Račun'' nahajajo naslednje nastavitve:
-moj račun, kjer lahko spremenite vaš elektronski naslov, mobilno številko in izbirate različne vrste pošiljanja obvestil o prihodu sodelavca
-zamenjaj geslo, kjer lahko spremenite geslo za dostop
-odjavi se, kjer se izpišete iz trenutne uporabe aplikacije
V kolikor imate v stolpcu DATUM URNIKA navedeno samo obdobje ter ni določen točen datum in ura, to pomeni, da sistem še ni planiral točnega datuma obiska za to obdobje. Če želite sami določiti datum obiska,  nas  morate poklicati oz. nam poslati elektronsko sporočilo, da vam željen termin določimo.
Kadar pa imate v rubriki datum urnika določen datum in razpon ure, pa se vam v polju  ''spremeni termin''  pojavi ikona (koledarček z lupo). S klikom na ikono se vam odpre novo okno, v katerem vam aplikacija pokaže možne proste termine obiska sodelavca. Po kliku  na zeleno polje(še prosti termini), vas sitem povpraša po vaši kontaktni številki, na katero vas lahko obvestimo v primeru kakršne koli spremembe. V primeru, da je termin, ki bi vam najbolj odgovarjal že zaseden,   nas lahko pokličete ali nam pošljete elektronsko sporočilo, da se vam poizkusimo prilagoditi.
Kadar boste sami s pomočjo DIS Web aplikacije termin uspešno prestavili, vam bo sistem na vaš elektronski naslov poslal avtomatsko sporočilo, v katerem vam bo navedel vaš novi termin prihoda sodelavca.
Na levi poleg  stolpca ''Spremeni termin'' pa se nahaja še plava ikona, ki vam pove na kateri napravi bomo opravljali storitve in podatke o njej. V  tej rubriki najdete  ''seznam objektov''  v katerih družba Dimnikarstvo Dovrtel, d.o.o. opravlja storitve.  S klikom na modro ikono  ''i'', se vam odpre novo okno v katerem se nahajajo podatki o vaših napravah, ki jih vodimo v sistemu. S klikom na vsako vejo (na drevesni strukturi), se vam desno od strukture prikazujejo podatki o napravi katero ste izbrali. Vodi se podatke o  napravi/objektu, planiranih obiskih in zgodovini .
 1.1.2020 | ARHIV
Uporabnike dimnikarskih storitev obveÄ‚„Ă„…Ä‚‹‡Ă„‚„Ă„Ä…¤amo, da je podjetje Dimnikarstvo Dovrtel, d.o.o. s 1.1.2020 zaradi reorganizacije prenehalo opravljati dimnikarske storitve. Dimnikarske storitve v prihodnje je mogoĂ„‚„Ă„Ä…¤e nadalje na tem naslovu urejati v podjetju DOVRTEL SISTEMI d.o.o., ...
11.3.2018 | ARHIV
Dimnikarstvo Dovrtel, d.o.o. je ponosni sponzor zmagovalne ekipe ženskega košarkarskega kluba Triglav Kranj.
06.07.2017 | ARHIV
Obveščamo vas, da imamo v podjetju v obdobju med 10.07.2017 in 04.09.2017 kolektivni dopust.
10.03.2017 | ARHIV
Podjetje je uvedlo SMS opomnik
18.02.2017 | ARHIV
V kolikor želite, da na vaših kurilnih napravah storitve opravlja naše podjetje, izpolnite izjavo o izbiri izvajalca in nam jo posredujte.

     

Sprememba termina

DIS web

Predpisi

 

      Nujna pomoč

                         

 

 

 

 

  

Nazaj na domačo stran EUR-Lex

 

CEN

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzor ekipe:ŽKK Triglav

 

 

 Izboljšanje kakovosti zraka