• Dimnikarska služba
  • Koristne informacije
  • O podjetju_a
  • Aktualno
  • Prvi pregled
  • Storitve

Dimnikarske storitve izvajamo na območju občin: Kranjska Gora, Jesenice, Žirovnica, Radovljica, Bled, Gorje, Bohinj, Naklo, Tržič, Kranj, Preddvor, Jezersko, Šenčur, Cerklje na Gorenjskem, Vodice, Medvode, Škofja Loka, Mengeš, Komenda in Trzin.

Predstavitev podjetja

 

Podjetje Dimnikarstvo Dovrtel, d.o.o. iz Kranja je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1987. Lastnik in ustanovitelj podjetja Rudolf Dovrtel je iz pripadnosti, zavzetosti in iz resnosti namenov podjetje poimenoval po svojem priimku, saj je načrtoval družinsko podjetje. Po dvo letnem obdobju delovanja so v podjetju delovali trije zaposleni, osnovno področje delovanja pa je še danes izključno dimnikarska dejavnost.

 

Danes podjetje obsega 42 zaposlenih, od katerih le tri sodelavke v pisarni nimajo dimnikarske izobrazbe. V podjetju so prav tako zaposleni trije družinski člani, ki nadaljujejo začrtano pot, razvoj podjetja ter dejavnosti. Izobraževanje zaposlenih v podjetju predstavlja eno glavnih vodil, saj se vsi zaposleni zavedamo, da je strokovnost pri izvajanju storitev ključnega pomena. Podjetje ima dandanes poleg kadrov s poklicno dimnikarsko šolo tako tudi kadre s V., VI. in VII. (univerzitetno) stopnjo izobrazbe.

 

Podjetje je že v letu 1998, kot prvo dimnikarsko podjetje v Sloveniji, uvedlo sistem vodenja kakovosti po ISO 9002. V tistem času je bilo tovrstno certificiranje še relativno nepoznano, podjetje pa dandanes še naprej uporablja in razvija elemente, ki so bili posodobljeni in pridobljeni skozi postopek certificiranja. Tudi v prihodnosti podjetje načrtuje nadaljnje aktivnosti na področju certificiranja.

 

Dimnikarstvo Dovrtel, d.o.o. zaradi razvoja dejavnosti aktivno deluje v strokovnih združenjih, kot so Slovenski inštitut za standardizacijo (SIST) in Evropski tehnični komite za standardizacijo (CEN), sodeluje pa tudi z drugimi slovenskimi strokovnjaki in ustanovami, med drugim tudi z OZS in GZS. Vodstvo podjetja se namreč zaveda, da je za kakovostno delovanje podjetja in dejavnosti potrebna izmenjava znanj med podjetji znotraj dejavnosti, prenos znanj med sorodnimi dejavnostmi (v okviru strokovnih združenj), prenos znanj iz raziskovalnih ustanov (inštituti, fakultete) ter izmenjava znanj s tujino.     

 11.3.2018 | ARHIV
Dimnikarstvo Dovrtel, d.o.o. je ponosni sponzor zmagovalne ekipe ženskega košarkarskega kluba Triglav Kranj.
06.07.2017 | ARHIV
Obveščamo vas, da imamo v podjetju v obdobju med 10.07.2017 in 04.09.2017 kolektivni dopust.
10.03.2017 | ARHIV
Podjetje je uvedlo SMS opomnik
18.02.2017 | ARHIV
V kolikor želite, da na vaših kurilnih napravah storitve opravlja naše podjetje, izpolnite izjavo o izbiri izvajalca in nam jo posredujte.
9.12.2016 | ARHIV
Ministrstvo za okolje in prostor objavilo pojasnila v zvezi z zaščito pred zastrupitvami z ogljikovim monoksidom

     

Sprememba termina

DIS web

Predpisi

 

      Nujna pomoč

                         

 

 

 

 

  

Nazaj na domačo stran EUR-Lex

 

CEN

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzor ekipe:ŽKK Triglav

 

 

 Izboljšanje kakovosti zraka